Martyna Jaskulska - śpiew

Wisienka na torcie w naszym zespole :)  To niezwykle utalentowana wokalistka posiadająca nieprzeciętną skalę głosu. Świetnie odnajduje się w szeroko pojętej muzyce rozrywkowej.  Mogliście ją usłyszeć w musicalu "Metro" na deskach Teatru Buffo a także w programach telewizyjnych "X-Factor" czy "Bitwa na głosy". Poza słowem śpiewanym,  na co dzień dba również o słowo mówione jako logopeda.

Piotr Dejnak - śpiew, gitary

Człowiek renesansu! To określenie pasuje do niego idealnie. Bardzo zdolny wokalista i wszechstronny muzyk. Gdy śpiewa to tylko z gitarą, bez niej nie wie co zrobić z rękoma:) Rozkręci każdą imprezę. Świetny elektronik i programista co również bywa cenną funkcją w zespole. Rozłoży każde urządzenie na części pierwsze z czystej i zdrowej ciekawości:)

Adrian Krawczyk - instr.klawiszowe, śpiew

Za klawiaturą czuje się jak ryba w wodzie. Można powiedzieć, że gra od urodzenia. Dużą wagę przykłada do brzmienia całego zespołu. Poza własną klawiaturą, klika również w tę komputerową , dopinając szczegóły każdej z imprez na ostatni "GUZIK" Choć czasem zrobi groźną minę to pogodny z niego człowiek :) Zespołowy logistyk, prywatnie miłośnik Tatr.

Łukasz Borowiecki - gitara basowa, śpiew

"Centrala"- mimo pseudonimu, to nie on gra na perkusji:)  Odpowiada za najniższe częstotliwości w naszej drużynie, nadając pozytywnych wibracji słuchaczom przed sceną.  Zespołowy żartowniś! Dusza towarzystwa. Specjalista d.s sprzętu i zespołowych zakupów. Chodząca MAPA:) To on wyznacza ścieżki naszych wojaży, niejednokrotnie dokładniej niż sam google maps.

Krzysztof Sydor - perkusja

Absolwent Wydziału  Sztuki Muzycznej w Olsztynie. Świetny bębniarz i nauczyciel. Piastuje bardzo odpowiedzialną funkcję w zespole. To on nadaje puls i sprawia, że nogi same rwą się do tańca. Jego całe życie kręci się wokół "garów". Prowadzi własną szkołę gry na perkusji. Z kolegą z sekcji rytmicznej mają wiele wspólnych zainteresowań :)